FILMAT QË TREGOJNË SHUMË

Tani e ke emrin tjetër. Edhe unë e kam emrin tjetër.
Ne tani duhet të bëhemi si të krishterë.
Në kishë do të shkojmë gjithmonë.
Shtëpinë do ta mbushim me ikona.
Do të dërgoj që të bëhesh prift.
Do t’i mashtrojmë gjithmonë.
Ky film u përsërit dy herë vetëm gjatë këtyre ditëve.
Vetë po i bëjnë filmat dhe vetë po të tregojnë si veprojnë.
Ky ishte një insert i një filmi të transmetuar këtyre ditëve. Se më herët kemi parë dhe kemi lexuar se si të ndërruarit e fesë, gjuhës dhe kombit në fund të Perandorisë Osmane ishin infiltruar në tërë perandorinë, se si xhonturqit ishin vetë ata apo veglat e tyre, se si nxisnin popujt e perandorisë të ngrihen kundër, se si patriotët tanë dhe patriotët e popujve të tjerë të inspiruar prej tyre, në Francë e gjetiu, organizonin revolucione xhonturke, revolucione anti-perandorake, revolucione komuniste antikombëtare.
Prandaj mos e pyet se të kallëzon vetë se si dhe sa janë infiltruar në aparatet pushtetare dhe fetare të Gjermanisë, Anglisë, Rusisë, Francës, Amerikës. E kur janë futur dhe kanë marrë këto aparate, a e kanë pasur të vështirë të futen në aparatet shtetërore dhe fetare të arabëve, të turqve, të shqiptarëve, në strukturat fetare të shteteve të botës së tretë, të katërt dhe të pestë !!!
Dhe të jenë sot ende?!
Një film, një insert por me domethënie.
N’kofsh bektesh merre vesh.

Kryqëzatat

Nëse ishin kryqëzatat luftëra në emër të krishterimit, si është e mundur që të vrasin dhe te plaçkitnin edhe të krishterët që iu dilnin në rrugë?!
(Pra nuk ishin kryqëzata në emër të krishterimit, ishin luftëra për të plaçkitur, për të okupuar dhe për të çliruar Jerusalemin).
Prandaj atyre nuk iu interesonte se a ishin musliman, të krishterë apo të pa fe.
E kujt nuk i intereson për musliman dhe për të krishterë?!
E kush bën luftë për Jerusalem, atëherë dhe tani ?!
Emrin është lehtë më ia dhënë, por rezultatet tregojnë diçka tjetër.
Për atëherë dhe për tani.
E dyshimtë. Jo, por e qartë.


FILMI NR. 2

Ka filluar të emetohet një film rreth një kryqëzate.
Thuhet se është real. Deri diku.
Muslimanët kurrë nuk kanë bërë luftë fetare ndaj të tjerëve. Perëndimi ka bërë qe 1000 vjet lufta kryqëzatash dhe kurrë nuk po ndalet. Më në fund ka dalë një regjisor të e filmon një kryqëzatë.
Sikur muslimanët për 1400 vjet të kishin bërë ndonjë luftë fetare, regjisorët botërorë dhe olivudi, do t’iu kishin bërë 1000 filma.
Kështu, pas 1000 vjet luftërash-kryqëzatash, më në fund është gjetur vetëm një regjisor dhe është bërë vetëm një film që pasqyron deri diku luftërat kishtare kundër muslimanëve.
Edhe pse dyshoj në qëllimin.

Të gjithë po vrasin muslimanë

Edhe Pakistani, edhe India, edhe Rusia, edhe Amerika, edhe Kina, edhe Serbia, edhe Londra, edhe Algjeria, edhe Franca, edhe Somalia, edhe Etiopia, edhe Filipinet, edhe Spanja, edhe Afganistani, edhe Iraku, edhe Irani, edhe Hebrenjtë, edhe Fatahu, edhe Egjipti, edhe Saudia, edhe Tajlanda, edhe Siria, edhe Libani, edhe Libia, edhe Jordania, edhe shqiptaret, edhe edhe edhe.
Të gjithë.
Sepse ...Është e qartë.

Ata kanë vra pejgamberë

Ata kanë vra pejgamberë, e disa po çuditen se pse aq shumë luftëra dhe vrasje masive.
Ata kanë shtrembëruar fjalën e Allahut, e nuk po e shtrembërojnë të vërtetën tjetër.
Ata i kanë themeluar të gjitha fetë tjera e nuk po i themelojnë sistemet.
Ata kanë shtrembëruar dituritë në botë e jo më te ne.
Ata kanë ndarë në parti shtetet e botës e nuk po na ndajnë neve.
Ata kanë gënjyer dhe mashtruar burra e jo neve.
Ata janë infiltruar në kohën e as’habëve, e jo në kohën e mbretërve.
Ata në kohën e Perandorisë Osmane janë futur në sistemin e tyre e jo më në sistemet e muslimanëve të sodit.
Janë futur në sistemet e të gjitha shteteve të botës, e jo më në sistemin tonë.
Ata e bënë llom tërë botën e jo më neve.
I kanë shpartalluar muslimanët e mirë, e jo muslimanët e dobët.
Ata prej kohëve të vjetra e kanë pasur paren-fajden në dorë, e jo më sot bankat.
Ata herët janë bërë papë, e shejhulislam e jo më sot.
Po pse po çuditeni me shejtanin dhe pasuesit e tij.
Ne duhet të çuditemi me veten tonë, mos aktivitetin tonë, mos diturinë tonë, mos leximin tonë, mos sakrifikimin tonë, mos solidaritetin tonë, mos aftësimin tonë, etj. etj.


FILMI NR. 3 - PALESTINA

Paraqet okupimin e Palestinës.
Vrasjet masive.
Vrasjen e një mjeku palestinez.
Dëbimet nga shtëpitë.
Plaçkitjet e çdo gjëje.
Vendosjen e një familje hebreje në shtëpinë e mjekut.
Përvetësimin e bibliotekës dhe literaturës së tij.
Përvetësimin e fëmijës së mjekut dhe bërjen e tij çifut.
Dhe përnjëherë hebreu u bë me shtëpi, u bë me literaturë, u bë i ditur, u bë i pasur, u bë me fëmijë!
Palestinezi përnjëherë u bë pa shtëpi, pa libra, i varfër, pa punë, pa shkollë, i mjerë.
Ata nga kriminelët u bënë të pasur! Dhe u bënë “të mençur”!
I morën shkollat, bibliotekat, universitetet, fabrikat, tokat, institucionet, shtetin.
Palestinezëve iu mbytën dijetarët, elitën. Iu mbyllën shkollat dhe punën.
I kemi përjetuar. Edhe ne edhe të parët tanë.
Si filmat për barbarët.
Vinin, plaçkitnin, digjnin, vrisnin, shkatërronin.
U bënin “zotëri”. Dhe të “zotët” e vendit.
I egri “zotëri”?! Nuk bën.
Sepse krimineli s’mundet i butë me u bë.
Andaj, herët a vonë, fytyra i del në shesh. Sikurse që i doli.
Mashtrohen ata që ia numërojnë të mirat e okupatorit. Të mirat e kriminelit.
Si me thënë serbi ishte i mirë, i ditur, i kulturuar, i zoti, i zgjuar, i pasur.
E me harruar si u bë “i zoti”!!!
Apo si me thënë shikojani pasurinë kriminelit dhe shikojani fukarallëkun viktimës së kriminelit!
E me harruar si u bë krimineli i pasur, e i vobekti i mjerë!
Nëse e dini formulën se okupatori kur okupon si vepron, do të kuptonim shumë.
Filmi tregon në pika të shkurtra se si okupatorët kur okupojnë bëhen “zotëri” dhe si zotërinjtë e vërtetë kur okupohen si bëhen “ të mjerë”.
Nëse e dini çështjen e Andaluzisë, Perandorisë Osmane, çështjen e okupimit të Anglisë, Amerikës, Francës, Rusisë, Turqisë, Botës Muslimane dhe botës në përgjithësi, do ta gjeni përgjigjën se pse Ata janë në rang listat e “ më të merituarve”.
Kjo ishte një përgjigje e shkurtër në “ zotësinë” e tyre.
Filmi tregon vetë.


FILMI NR. 4 – DAY OF WRATH
Për inkuizicionin

Sa shume të vërteta thuhen në këtë film!
P.sh:
“Historia që mësojmë është rezultat i mendjeve kreative, ndërsa historia e vërtetë është tjetër!”
(Pra, historinë që mësojmë ne, dhe që mëson bota është gënjeshtër, spekulim, mashtrim, manipulim, shpëlarje e trurit. Që do të thotë se një grup mashtruesish kanë mashtruar dhe janë duke mashtruar tërë botën!).

“Këshilltarët e mbretit Ferdinand ishin hebrenj!”
“Grupi i të pasurve e kanë financuar Ferdinandin!”
“Të pasurit e asaj kohe ishin Hebrenj.”
“Edhe Ferdinandi kishte gjak hebre!”

(Pra, Spanjën e kanë pushtuar hebrenjtë, shpërnguljen e muslimanëve e kanë bërë hebrenjtë. Gënjeshtër qenka se janë shpërngulur edhe hebrenjtë (ata vetëm se janë ri pozicionuar. Mu si në Luftën e Dytë Botërore).
“Mbreti iu ka dhënë emra të rinj hebrenjve dhe me këtë iu ka dhënë jetë të re!”
(Pra hebrenjtë nuk dihen se kush janë, meqë kanë ndërruar emrat, kanë marrë emra spanjoll në Spanjë, kanë marrë mbiemra spanjoll në Spanjë, ndërsa emra dhe mbiemra tjerë në shtete tjera, emra dhe mbiemra shqiptarë tek ne, emra dhe mbiemra turq tek turqit, emra dhe mbiemra amerikanë në Amerikë etj., etj.).
“Inkuizitorët ishin hebrenj!”
“Themeluesi i inkuizicionit ishte hebre!”
(Pra, kanë vra muslimanë dhe kjo dihet mirë, kanë vra edhe jo muslimanë, kanë vra edhe spanjollë, kanë vra edhe ndonjë hebre. Inkuizicioni ishte strategjia e tyre për të arritur atë që kanë arritur pastaj).
“Dy versione të historisë ekzistojnë, prej të cilve vetëm disa e dinë të vërtetën, ndërsa shumica e dinë versionin zyrtar!”
(Kush e din versionin e vërtetë të historisë? Ne të gjithë e dimë atë zyrtar p.sh. Enver Hoxha ishte i mirë, ballistët ishin tradhtar, Titoja ishte i mirë, Lenini ishte i mirë, Marksi ishte i mirë, Frojdi ishte dijetar, Darvini ishte shkencëtar etj. etj., që do të thotë se ne e kemi mësuar të pavërtetën për të vërtetë, ndërsa e vërteta na është fshehur! Ja pse ne nuk e dimë të vërtetën).
“Ekzistojnë dy palë libra!”
(Edhe atëherë edhe sot).
“Hebrenjtë e ri të transformuar në të krishterë e bëjnë jetën e dyfishtë!”
(Pra, prej atëherë, edhe më herët, edhe tani hebrenjtë e bëjnë jetën e dyfishtë!
Jeta e dyfishtë e tyre është se në opinion e bëjnë një jetë tjetër ndërsa në shtëpi e bëjnë jetën hebreje! Në vendet e Evropës paraqiten si evropian, e në shtëpi jetojnë si hebre, në vendet e muslimanëve paraqiten si muslimanë, e në shtëpi jetojnë si hebre, në vendet e Azisë, të Afrikës të Australisë paraqiten si vendas, e në realitet janë hebre). (Bile ne duhet njohur prijësit e shtetit shqiptar, të lëvizjes, të metropolit, të cilët paraqiteshin si shqiptar e në realitet ishin hebre, ose ish kryetarin e Akademisë, apo kryeshkrimtarin etj., etj).
“Ata të cilët janë afër burimit janë të rrezikshëm meqë mund të kuptojnë të vërtetën.
Ndaj tyre të ndërmerret ajo që duhet.”
(Kjo tregon se nuk lejojnë askënd të afrohet afër burimit të gjërave të rëndësishme- të pushtetit, të pasurisë, të diturisë, të informatave, etj., etj.) e nëse dikush afrohet, atëherë veprojnë si duhet).
“Inkuizitorët hebrenj vrisnin edhe hebrenj!”
(Po edhe mafia vritet në mes veti. Kanë vra dhe vrasin edhe bashkëpunëtorët e armiqve).
Ka disa filma që tregojnë shumë. Nëse kuptohen si duhet.
Këto mësime na i tregon vetëm një film!!!

KUNDËR EFEKTET

Sa më shumë që po sulmohet feja islame, Kur’ani po shitet më shumë në Perëndim. Dhe po përhapet.
Kjo po i frustron edhe më shumë.
Ata bëjnë plane, por planet i bën edhe Zoti. Dhe planet e Tij janë plane që realizohen.
E Zoti i prish planet e tyre.
Prishja o Zot planet, se krejt janë prishur.

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme