Tribune islame

Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren dhe Shoqata Kulturore “Zëri Ynë” ne Prizren
organizojnë

TRIBUNË ISLAME

me rastin e 25 vjetorit të përkthimit të pare të plote të Kur’anit në gjuhën shqipe.

Do të ligjërojnë:
Prof. dr. Mehmet Halimi,
Nexhat Ibrahimi,
Mr. Sadik Mehmeti,
Emine Vezaj dhe
Mr. Jahja Hondozi.
Tribuna mbahet në Shtëpinë e Kulturës “Xhemajli Berisha” në Prizren.
Data: 30. 04. 2010 (e premte), ora 20:00 h.

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme