SHEN GJERGJI

Hutbe

http://www.kbi-vushtrri.com/shengjergji.html

Vazhdo leximin!

E Enjte, 2 Maj 2013, 19:20Shkruan: Sedat Islami

HUTBA ZA SVE HATIBE U DOMOVINI I DIJASPORI REISU-L-ULME DR. MUSTAFE CERIĆA POVODOM 21. SEPTEMBAR 2012. MEĐUNARODNOG DANA MIRA

Održivi mir za održivu budućnost

Vazhdo leximin!

E Premte, 21 Shtator 2012, 06:12Shkruan: Dr. Mustafa Cerić

Hutbeja e Fitër Bajramit – 2012

“Çdo gjë që është në të (në tokë) është zhdukur. E do të mbetet vetëm Zoti yt që është i madhëruar e i nderuar!” (Er-Rahman, 26-27).

Vazhdo leximin!

E Hënë, 20 Gusht 2012, 16:48Shkruan: Mehas Alija

Agjërimi i atij që nuk fal namaz [1]:

- Fetva nga dijetari i shquar dr. Jusuf el-Karadavi:

Vazhdo leximin!

E Martë, 2 Gusht 2011, 14:47

Hytbeja Evropiane e Kryemyftiut të Bosnjës Dr.Mustafa Ceriq

Të nderuar vëllezër dhe motra!

Vazhdo leximin!

E Martë, 12 Korrik 2011, 07:03

Droga – pandemia që vret njerëzinë

Teksti i plote i hutbes rreth droges ....

Botuar ne revisten Dituria Islame, nr.242/2010.

Vazhdo leximin!

E Martë, 7 Shtator 2010, 12:50Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Mbi gjurmët e begative të Ramazanit

Hutbeja e pestë e Ramadanit 1430 / 2009

Vazhdo leximin!

E Premte, 18 Shtator 2009, 21:32Shkruan: Ibrahim Begoviq

E treta e fundit e Ramazanit – Shpëtim nga zjarri

Hutbe ramazani 1430/2009

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 12 Shtator 2009, 14:06Shkruan: Nezim Haliloviq

PËR LEJLET’UL-KADRIN

Hutbe ramazani 1430/2009

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 12 Shtator 2009, 08:22Shkruan: Dr. Zuhdija Hasanoviq

ZEKATI, konfirmim i besimit dhe themel i pastrimit dhe stabilitetit shpirtëror, mendor dhe material

Hutbeja e tretë e Ramazanit 1430/2009

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 5 Shtator 2009, 17:24Shkruan: Mr. Elnur Salihoviq

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme