Tre përmasat e Bedrit

Hutbe ramazani

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 5 Shtator 2009, 08:44Shkruan: Mustafa Spahiq

Agjëroni, “që të jeni të devotshëm”

Hutbe ramazani

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 5 Shtator 2009, 08:41Shkruan: Dr. Almir Fatiq

Domethënia e agjërimit në Islam

Hutbe ramazani

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 5 Shtator 2009, 08:39Shkruan: Mr. Muharrem Omerdiq

Kërkimi i faljes nga mëkatet dhe shpresa në mëshirën e Allahut xh. sh.

Hutbeja e dytë e Ramazanit 1430/2009

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 29 Gusht 2009, 22:13Shkruan: Muharem Omerdiq

Beteja në Bedër

E premte, 17 Ramazan, viti i dytë sipas Hixhretit
13 janar, viti 624.
“Fitorja është vetëm prej All-llahut ...” (El Enfal, 10)

Vazhdo leximin!

E Premte, 21 Gusht 2009, 22:28

E mira në fillim dhe në fund të Ramazanit

Hutbe Ramazani

Vazhdo leximin!

E Premte, 21 Gusht 2009, 21:28Shkruan: Zijad Suljiq

Liria e njeriut ndërmjet hallallit dhe haramit

Hutbe Ramazani

Vazhdo leximin!

E Premte, 21 Gusht 2009, 21:25Shkruan: Ibrahim Begiq

Alkooli – e keqe e madhe e përditshmërisë

Hutbe Ramazani

Vazhdo leximin!

E Enjte, 20 Gusht 2009, 22:18Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Vlerat dhe virtytet e Muajit të Ramazanit

Hutbeja e parë e Ramazanit 1430/2009

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 19 Gusht 2009, 17:39Shkruan: Dr. Allmir Fatiq

Të jetojmë me hallall

Vëllezër dhe motra te nderuara!
Duke folur për Pejgamberin e fundit të Allahut, Kur’ani thekson se shpalljet paraprake , ndër të tjera e kanë përshkruar si atë:

"...وَيُحِلُّ لَهُمُ الطَّيِّبَاتِ وَيُحَرِّمُ عَلَيْهِمُ الْخَبَائِثَ..." (سورة الأعراف: 157)

“I cili ushqime të mira do t’jua lejojë, kurse të këqijat do t’jua ndalojë...”. (El-A‘raf, 157)

Vazhdo leximin!

E Hënë, 17 Gusht 2009, 13:33Shkruan: Mr. Osman Kozliq

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme