Atyre që frikësohen nga Islami në Shqipëri

Tregohet në tekstet e historisë islame, se Profeti Muhammed, kur u nis për të kryer misionin e tij në qytetin Taif, që në kontaktet e para me masën e atjeshme, u ndesh me një kundërshtim të egër dhe të shoqëruar me gurë e fyerje të ndryshme.
Duke u kthyer nga Taifi, i mërzitur u ul të pushonte nën hijen e një peme, prej nga iu lut Zotit të tij: "Nëse Ti nuk je hidhëruar me mua, nuk merakosem për këtë që më ndodhi…".

Vazhdo leximin!

E Hënë, 17 Gusht 2009, 12:39Shkruan: Muhamed Sytari

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme