KONSPIRACIONI, SI SHPETOI EMINEMI NGA ILUMINATET

Sot fillon bashkëpunimi jonë me gazetën Standard. Të shpjegohemi : meqë kjo gazetë, që interesohet për kulturë po aq sa ne, aq saqë për kulturën na merr edhe artikujt sepse kultura është e tillë, nuk pyet, për pasion shkelet edhe ligji, kemi menduar që, edhe ne, në emër të kulturës, të marrim artikujt e tyre më të mirë. Fillojmë me këtë artikull të denjë per Pulitzer, që bën një analizë muzikore-politike-danbrowniane të Eminem. Nga Gazeta Standard

Vazhdo leximin!

E Martë, 15 Mars 2011, 06:07

Protestat në Libi – shumë të vrarë

Demonstruesit kërkojnë largimin e Gadafit

Vazhdo leximin!

E Hënë, 21 Shkurt 2011, 06:31

U ZHVILLUA JAVA KULTURORE E LOGOS-it

ME RASTIN E 20-VJETORIT TË AKTIVITETIT TË SAJ
~ REPORTAZH ~

Vazhdo leximin!

E Dielë, 6 Shkurt 2011, 08:25Shkruan: Ermal BEGA

Islamizimi i Britanisë, numër rekord njerëzish përqafojnë fenë Islame

Investigimi i “Independent”: Ja pse britanikët po kthehen në myslimanë

Vazhdo leximin!

E Enjte, 6 Janar 2011, 09:56Shkruan: Jola Pashollari

Ne Roterdam u hap xhamia me e madhe ne Evrope

Xhamia me e madhe ne Evropen perendimore

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 18 Dhjetor 2010, 22:29

Kush ishte Hafiz Harun Aliu?

U lind më 20 maj të vitit 1971 në lagjen Hasanbegtë Shkupit. Shkollën fillore e kreu në vendlindje ndërsa shkollën e mesme Damask tëSirisë. Ka vazhduar Fakultetin e Historisë në Universitetin e Tetovës, i cili në kohën sastudioi dhe diplomoi nuk ishte i njohur nga shteti.

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 10 Nëntor 2010, 17:12

Miku i mire njihet ne momente te veshtira

(Ekskluzive për vizitën e Erdoganit)

Ecja nëpër qytetin tim, rrezet e diellit të nëntorit që i përngjanin ngrohtësisë së qershorit më shoqëronin, era e lehtë valëvite dy flamuj që kishin zbukuruar sheshet dhe rrugët kryesore të kryeqytetit tim, kjo atmosferë më bën të kuptojë që një burrështetas po e viziton vendin tonë.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 8 Nëntor 2010, 16:34Shkruan: Afrim Jusufi

Veshkat, trajtimi dhe kurimi

Veshkat janë organe çift, të vendosura në të dy anët e shtyllës kurrizore, menjëherë poshtë kafazit të kraharorit. Në brendësi të secilës veshkë, ndodhen rreth një milion struktura të vogla, të quajtura nefrone, të cilat bëjnë të mundur filtrimin e gjakut. Dëmtimi i këtyre neuroneve, çon në shfaqjen e sëmundjeve të veshkave. Në përgjithësi, ky dëmtim, zhvillohet në mënyrë të ngadalshme dhe të fshehtë në vite, çka sjell shpesh një diagnostikim të vonshëm të këtyre sëmundjeve

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 3 Nëntor 2010, 15:28Shkruan: Sabri Selmani

Faltore për muslimanët në Klinikën Universitare ne Shkup

Me faljen e dy rekateve namaz, ministri i Shëndetësisë Bujar Osmani, zyrtarisht lëshoi në përdorim faltoren myslimane në Qendrën klinike të Shkupit.

Vazhdo leximin!

E Enjte, 28 Tetor 2010, 15:55Shkruan: Nevzat Mamuti

UNË JAM MUSLIMANE

Zonja Lauren Booth e pranoj Islamin.

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 27 Tetor 2010, 15:41Shkruan: Mexhid YVEJSI

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme