All-llahu xh.sh.

Dielli perëndon.
Lulja vyshket
Çdo gjë ka pranverën e vet.
Çdo gjë ka vjeshtën e vet.
Shëndeti mbaron me sëmundje.
Jeta mbaron me vdekje.
Perandoritë krijohen dhe zhduken.
Kontinentet i gëlltisin oqeanet.
Yjet në kozmos shpërthejnë dhe shkapërderdhen.

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 5 Qërshor 2013, 20:55Shkruan: Mustafa Mahmud

Ndikimi i të drejtës romake mbi fikhun

Botuar ne revisten Edukata Islame, Prishtine, nr. 102/2013, fq. 43-60.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 29 Prill 2013, 18:46Shkruan: Muhammed Hamidullah

Fenomeni i ‘islamofobisë’[1]

Në Francë, sipas Raportit të ECRI-së për vitin 2004, muslimanët qenë nishan i dhunës së sforcuar dhe deklaratave diskriminuese.

Vazhdo leximin!

E Premte, 31 Gusht 2012, 07:39Shkruan: Davor Marko

Jeta, vepra dhe mësimi i Imam Tahaviut[1]

A. Jeta dhe veprat e Tahaviut

Vazhdo leximin!

E Dielë, 29 Prill 2012, 09:47Shkruan: Dr. Ejjub Ali

KULTURA DHE QYTETËRIMI ISLAM

Kjo temë ka për qellim kontributin që duhet dhënë në shfaqjen e besimit, formimin e ides të personit musliman se si ta ndërtoj edukatën e tij të pastër e të pasurohet me kulturë islame e cila duhet të shoqërohet e ndihmohet me shkenca e arsimim të segmenteve të njohura teknologjike e kulturore.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 27 Shkurt 2012, 21:13

DEXHALLI (ANTIKRISHTI)

Nga libri: Prej dyshimit deri ne besim

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 11 Shkurt 2012, 21:51Shkruan: Mustafa Mahmud

Ebu Bekri radija’ll-llahu anhu

Ebu Bekri [1]

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 1 Shkurt 2012, 13:02Shkruan: Nerkez Smalagiq

Omeri radija’ll-llahu anhu

Omeri r.a.

Vazhdo leximin!

E Martë, 31 Janar 2012, 15:01Shkruan: Nerkez Smailagiq

Osmani radija’ll-llahu anhu

Osmani r.a.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 30 Janar 2012, 14:17Shkruan: Nerkez Smailagiq

Aliu radija’ll-llahu anhu

Aliu r.a.

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 28 Janar 2012, 09:31Shkruan: Nerkez Smailagiq

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme