Kujt t'i shkruaj...

Të verbrit që ka sy
ju drejtova shiko
Budallasë që ka mendjen
ju drejtova mendo
por mëkot kujt t'i shkruaj
me paditurine e njerezve dhe une po vuaj

Nate e errët
shoqëri diletantësh
kulture e paformuar
libër i pashkruar
kujt t'i shkruaj
Allahun duhet adhuruar

Eci mbi tokë me modesti
t'u tregoj disave që jam njeri
por prapë e them s'kam kujt t'i shkruaj
deri kur me paditurinë e ta paditurve të vuaj

Tokë e lashtë njerëz pa besim pa dituri pa kuptim
mjerim i logjikës humbje e praktikës
por më kotë të shkruaj
se ende po vuaj
kur shoh njerëz që kohën vrasin

Trupi, mendja, dëshira dhe ndërgjegjja
e humbën ekuilibrin
kur nuk kisha kujt t'i shkruaj
sepse injoranca dominonte
atëherë u ndjeva më keq se i huaj
ne atë vend te humbur
ne greminën e pafundmeArbër Berisha Prishtinë 24.06.2010

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme