Burimet e dijes në shkencën e akaidit

Çështja e burimeve të dijes është njëri ndër problemet themelore të teorisë së dijes, epistemiologjisë. Çdo teori e dijes duhet të përgjigjet në pyetjet: me anë të çkahit arrihet dija, si lind (krijohet) dhe cilat janë burimet e saj?

Vazhdo leximin!

E Hënë, 17 Gusht 2009, 07:23Shkruan: Mr. Muharem Omerdiq

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme