Lidhjet:
Lidhjet Informacion Shikuar
http://i62.tinypic.com/2gyc70h.png Islam Press
Islam Press (ish BreziiRi.com)

http://www.islampress.info/
4512
http://i58.tinypic.com/343jiwh.png El-Hikmeh.net
El-Hikmeh.net

http://www.el-hikmeh.net/
2580
http://i57.tinypic.com/ny8b34.jpg El-Ahnaf
El-Ahnaf.net

http://www.el-ahnaf.net/
2563
http://i46.tinypic.com/2ziakax.jpg Sunni.at
Forumi i te rinjėve Muslimanė - Sunni

http://www.sunni.at/
2531
http://i43.tinypic.com/295u005.jpg Tariq Ramadan
Tariq Ramadan

http://www.tariqramadan.com/
2060
http://www.bibladhekurani.com/images/img491f57f1a4611.jpg Bibla dhe Kur'ani
Bibla dhe Kur'ani - Studime Komperative

http://www.bibladhekurani.com/
1802
http://www.ehli-suneti.com/wp-content/themes/silverorchid/images/logo.png Ehli Suneti
Sqarimi i besimit te Ehli Sunetit dhe Xhematit, ne lidhje me qeshtjet e ndryshme besimore. Ri-formimi i unitetit te humbur mes muslimaneve besimdrejte, refuzimi i atyre qe atribuojne Allahun xh.sh. me gjera qe nuk i takojne Madherise se Tij. Shkaterrimi i pengesave ndarese, formim i urave te mirekuptimit ne mes te muslimaneve!

http://www.ehli-suneti.com
1762
http://www.elkalem.ba/image/data/elkalem-logo.jpg El Kalem - Sarajevė
El Kalem - Sarajevė - elkalem.com

http://www.elkalem.ba/
1694
http://www.islamskazajednica.ba/images/logo-standard.png Rijaseti nė Sarajevė
Rijaseti nė Sarajevė

http://www.islamskazajednica.ba/
1599
http://www.kbi-vushtrri.com/images/logo.png KBI - Vushtrri
Keshilli i bashkesisė Islame ne Vushtri

http://www.kbi-vushtrri.com/
1545
http://i57.tinypic.com/o8fig6.jpg Radio Islame
Radio Islame, Ligjerata, Ilahi, Kuran, Arikuj Islam, Pyetje & Pergjigje

http://www.radioislame.com/
1428