ARNAUTËT

Burimi: Nexhat Ibrahimi, Fjalor Enciklopedik Islam, Logos-A, Shkup, 2017, fq. 104-105.

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 29 Gusht 2018, 09:44Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Filozofia islame domosdoshmëri apo trashëgimi e padëshirueshme

Filozofia autentike mund të kontribuojë që bota dhe rrethi të bëhet më human, duke vënë dhe respektuar hierarkinë e vlerave.

Vazhdo leximin!

E Martë, 20 Shkurt 2018, 12:02Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Pushkini, ashtu si nuk e njohim![1]

"Unë punoj për lavdi të Kur’anit”

Vazhdo leximin!

E Hënë, 21 Gusht 2017, 13:11Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Leximi te muslimanët, virtyt apo bezdi

- Me rastin e Natës së Kadrit, Natës së leximit -

Libri është për mendjen atë çfarë dritarja është për shtëpinë”

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 12 Gusht 2017, 09:05Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Futbolli, sport relaksues apo ritual satanik!

Futbolli do të shohim nuk është i rastit, por çështje e planifikuar mirë nga grupe të caktuara, është çështje e iluminatit, e grupeve masoniste, shoqërive sekrete, të cilat qëndrojnë thuajse pas çdo ndryshimi në botën aktuale dhe përfitojnë nga fatkeqësitë e popujve dhe rajoneve.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 25 Qërshor 2017, 19:32Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Hilja ndaj imamëve (Përse abuzohet me imamët?)

Richard Peppiatt â

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 7 Qërshor 2017, 21:40Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Porositë nga surja Jusuf

Nga vepra: Nexhat Ibrahimi, Universi i Jusufit a.s., Logos-A, Shkup.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 8 Maj 2017, 22:30Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Karakterizimi i personazhëve në suren "Jusuf"

Nga vepra: Nexhat Ibrahimi, Universi i Jusufit a.s., Logos-A, Shkup.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 8 Maj 2017, 22:28Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Ndikimi i kaptinës kur’anore ‘Jusuf’ në kulturën dhe qytetërimin islam në hapësirën gjithëshqiptare

Krijimtaria shqiptare e proveniencÃ

Vazhdo leximin!

E Hënë, 8 Maj 2017, 21:23Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Përhapja e Islamit në Bosnjë dhe Hercegovinë

Islami nuk ishte risi në Bosnjë sepse ishte aty edhe më herët, por ai sidomos u bë i pranishëm me ardhjen e osmanlinjve në Ballkan dhe Bosnjë.

Vazhdo leximin!

E Martë, 17 Maj 2016, 15:47Shkruan: Nexhat Ibrahimi

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme