VEPRIMET QË E PRISHIN AGJËRIMIN DHE NJËHERAZI JANË SHKAK PËR RIAGJËRIM KAZA DHE SHKAKTOJNË EDHE DËNIMIN E QEFARETIT

Nëse njeriu e prish agjërimin me ndonjë veprim që shkakton qefaret dhe pastaj kryen shpagimin e qefaretit, pastaj përsëri kthehet në prishjen e agjërimit, ky njeri obligohet me qefaret të dytë. Ngase vetëm me qefaretin e parë nuk është arritur qortimi i duhur.

Vazhdo leximin!

E Enjte, 18 Qërshor 2015, 13:23Shkruan: Mufti Ibrahim Selkini El-Hanefi


RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme