FJALA DHE TREGIMI, PENA DHE LIBRI

Më 19.5.2023 vdiq në Sarajevë Xhevad Karahasan, njëri ndër njerëzit më të mirë të penës dhe librit.

Vazhdo leximin!

E Martë, 30 Maj 2023, 10:47Shkruan: AKADEMIK ENES KARIĆ

Gjenocid ndaj Rohingya në Mianmar

Me ne fund nje e vertete pranohet boterisht

https://www.gazetaexpress.com/lajmi-i-fundit-shba-ja-e-njeh-edhe-nje-gjenocid-ne-bote/

Vazhdo leximin!

E Hënë, 21 Mars 2022, 16:13Shkruan: Cathal McNaughton/Reuters

LARGIMI I PROFESORIT TË MADH FIKRET KARČIĆ

Rahmet pastë shpirti i tij i mirë!

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 16 Mars 2022, 17:10Shkruan: Enes Karić

Prof. Dr. Fikret Karçiq

Profesor me renome

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 16 Mars 2022, 16:35Shkruan: N. Ibrahimi

Demant

... vazhdoni te jetoni rehat nga une...

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 14 Nëntor 2020, 17:26Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Alkimia e shpirtit në epokën e tejmodernizmit

https://www.facebook.com/170250596350608/posts/4565830110125946/?extid=0&d=n
ALSAR TIRANE

Vazhdo leximin!

E Martë, 20 Tetor 2020, 18:12

Sfidat ndaj muslimaneve

ALSAR, Tirane, 2020

Vazhdo leximin!

E Martë, 13 Tetor 2020, 20:07Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Hfz. Ataullah Aliu – një jetë kushtuar Kur’anit

“O ti shpirt i qetësuar! Kthehu te Zoti yt, ti i kënaqur me Atë dhe Ai kënaqur me ty! Bashkohu me robërit e Mi dhe hyr në Xhenetin Tim!” [“Fexhr”, 27-30]

Vazhdo leximin!

E Dielë, 20 Shtator 2020, 21:05Shkruan: Logosi

Përse nuk e duan Turqinë?!

Turqine nuk e duan sepse ....

Vazhdo leximin!

E Hënë, 18 Korrik 2016, 15:54Shkruan: Nexhat Ibrahimi - pergatiti

CNN: Shpikjet myslimane që i dhanë formë botës moderne

“Ka një vrimë në njohuritë tona, ne kërcejmë si bretkoca nga Rilindja tek grekët e lashtë”

Vazhdo leximin!

E Premte, 24 Korrik 2015, 09:29Shkruan: Olivia Sterns

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit