I dashur Efendi Shaqa!

Edhe Çegrani do të turpërohet nga vesvesja e të qenit spiun.

Vazhdo leximin!

E Enjte, 9 Nëntor 2023, 19:55Shkruan: Nexhat Ibrahimi

AKADEMIKU QË MERRET ME PUNË TË VOGLA E KRITICIZËM (Lidhur me reagimin e M. Mufakut “Veprat komplete e profesorit të letërsisë arabe” në gazetën “Koha Ditore”, 30.4.2023, fq. 13)

Meqë Koha Ditore nuk e publikoi reagimin tim brenda dy jave, vendosa që këtë ta bëj në Academia.edu dhe www.zeriislam.com.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 21 Maj 2023, 10:01Shkruan: Nexhat Ibrahimi

FILOZOFIA BASHKËKOHORE ISLAME

Pa mëdyshje se filozofia bashkëkohore islame/arabe ekziston.

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 11 Qërshor 2022, 14:53Shkruan: Rusmir Šadić

Artemisa e Andy Weir: Muslimanët në trillimet shkencore

Komploti i Artemidës zhvillohet në qytetin titullar të vetëm hënor Artemis, i krijuar nga një korporatë keniane.

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 16 Mars 2022, 17:58Shkruan: Heraa Hashmi

“Jusufi e Zelihaja në letërsinë shqipe”

Jusufi e Zelihaja në letërsinë shqipe”
ALSAR TIRANE

Vazhdo leximin!

E Dielë, 23 Janar 2022, 13:29Shkruan: Adnan Ismaili

Gjashtë histori qytetesh ballkanike me dokumente arkivore osmane

Gjashtë botime të reja

Vazhdo leximin!

E Dielë, 23 Janar 2022, 13:27

Kriza e “kujtesës” te shqiptarët

Revista “Jeta muslimane shqiptare”

Vazhdo leximin!

E Dielë, 23 Janar 2022, 13:23Shkruan: Nexhat Ibrahimi

MUHAMMED KUTUBI - JETA DHE VEPRA ME DY FJALË

Me rastin e botimit të veprës "Studime kur’anore" të Muhammed Kutub

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 8 Janar 2022, 12:11Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Reagim ndaj

Une kam frike per mangesite e mia, e shpresoj edhe ju po, andaj reflektoni!

Vazhdo leximin!

E Dielë, 15 Nëntor 2020, 18:17

Mbresa nga Granada

Kordoba me xhaminë e saj të famshme, me harqe dhe parqe të pashoqe dhe e shndërruar në katedrale në shekujt në vijim, është po ashtu një madhështi kulturore dhe fetare që edhe sot e kësaj dite tërheq me mijëra vizitorë.

Vazhdo leximin!

E Martë, 13 Tetor 2020, 08:57Shkruan: Ejup Ramadani

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit