Ndalimi i minareve: Kundër kampanjë

Zyrih: Paria FDP dhe SP dëshirojnë ta luftojnë kampanjën antiminare. Ne shpresojmë se për këtë kampanjë do t`i tubojmë rreth 100.000 fr. thotë sakretari gjeneral i partisë FDP Stefan Brupbacher. Pllakatat antiminare do ta dëmtojnë imazhin e vendit ndërkombëtarisht. Partia SP planifikon gjithashtu një kampanjë, ku nga fondi i partisë do të nxjerrim deri 100.000 fr. në këtë drejtim.

Edhe bashkësitë islame do të jenë më aktive në të ardhmen, ku do të marrin pjesë aktive në kutitë e votimeve, thotë Hisham Maizar kryetar i bashkësive islame në Zvicër për gazetën „SontagsZeitung“. Daw

Përktheu nga gjermanishtja: N.I

E hënë, 12. Tetor 09.

www.20minuten.ch

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme