Shejh'ul-Ez'heri i ri ne Kairo

Sipas njofitimeve zyrtare nga El-Xhezira, kryetari i shtetit te Egjiptit Husni Mubareku, e emeroi Dr. Ahmed Tajjibin per shejh'ul-Ez'her te ri ne Kairo, pas vdekjes se shejh Ali Tantaviut.

Dr. Ahmed Tajjibi eshte shejh'ul-ez'heri i 43 ne historine e ketij titulli.

Dr. Ahmedi deri tash ishte doktor i shkencave te akaidit ne Universitetin e El-Ez'herit, e flete rrjedhshem gjuhen angleze dhe franceze. Madje, nje kohe punoi si profesor universitar ne France.

Njihet si dijetar i matur, qe u shmanget ngaterresave dhe temave kontestuese. Kete e deshmon edhe puna e tij deri sa ishte mufti gjate viteve 2003-2004.

T'i deshirojme shejhut te ri vullnet per pune dhe avancim te Universitetit ne studime ...

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme