PROMOVIMBASHKESIA ISLAME E KOSOVES

DHE

SHB LOGOS-A
ORGANIZOJNETë premten më 28 maj 2010,
në ora 16,
në amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare e Universitare të Kosovës në Prishtinë,
behët promovimi i kompletit “Nexhat Ibrahimi vepra 1-10” ,
të botuar nga Shtëpia botuese “LOGOS –A”.

Për kompletin e veprës së Nexhat Ibrahimit do të ......referojnë:
- Mr. Qemajl Morina
- Sabri Bajgora

Prania juaj na nderon!

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme