SHOQËRIA SEKRETE E MASONËVE

Bota me lehtësi e pranoi paktin me djallin Mason = Dexhallin  (Fuqinë Botërore), i cili një kohë të gjatë po na e torturon mendjen, trupin dhe shpirtin pa pike turpi, por, do të vij momenti kur demonët e urritur do ta gjejnë të merituarën. Ne Ajetin Teube 34, Allahu u thote: “O ju qe besuat, vertet nje shumice e parise fetare e jehudeve dhe te krishtereve, ne menyre te paligjshme e hane pasurine e njerezve dhe pengojne te tjeret nga rruga e Allahut. Ata te cilet e ruajne arin e argjendin e nuk e japin per rrugen e Allahut, lajmeroji per nje denim te dhembshem”.

Simbolet dhe ritualet misterioze të Masonëve, urdhrit ezoterik që përshkruhet edhe në “Kodin da Vinçi”, përgaditen të sillen edhe në Shqipëri nga “Grand Orient de France”, një nga degët tradicionale të këtij urdhri që e ka patur gjithnjë kundër Kishën Katolike. Lajmëtar për rekrutimin e shqip-tarëve në këtë shoqëri “sekrete” ku kanë bërë pjesë edhe shumë emra të më-dhenj në shekuj, ka qenë sekretari i marrëdhënieve me jashtë të “Grand Orient” të Francës i cili ka pohuar se pas një vit edhe në Shqipëri do të for-mohet një grup masonësh ose siç i quan Ruan Lopes, “vëllazëri kombëtarë”. Duket se kjo është pjesë e një misioni të ri të shoqërisë 300 vjeçare franceze, që daton në vitet e errëta të mesjetës, për të mbjellë bërthama të reja në vendet e lindjes të Evropës.

Në Principatën e Seborgës mblidhen fshehurazi masonë (njerëz të pasur me aktivitete politike të ndaluara) të një rrjeti biznesi francez dhe italian që ndodhet në veri të Italisë, mes Sanremos dhe qytetit në kufi me Francën, Ventimilia. Në Principatën fantazmë janë parë të lëvizin të inkri-minuar për probleme ekonomike, korupsion, madje ndonjëri dhe me akuza pedofilie. Janë numëruar të paktën 40 vetë, mes tyre dhe politikan. Kështu mund të përmendim konsujt e shumtë në vende si Bullgaria, Anglia, Kana-daja, Zvicra dhe të tjera shtete të mëdha. Që në tetor të 1999, “ekzistonë” rrjeti i masonëve afaristë”. Seborga synon të kthehet në një Montekarlo të dytë përsa i përket lirisë fiskale. Një makinë me targa të Seborgës u kon-fiskua në kufi të Kosovës nga UNMIK-u, në timonin e saj ishte një qytetar kosovar. Ndërsa në Tiranë, fuoristrada blu me targa SB 307, pas ndalimit rrugës së Kavajës, vazhdoi e qetë, duke kaluar para patrullës policore e pashqetsuar nga askush!?

Masonet thonë: “Masonizmi Sionisto-Militante me njërën këmbë politikishtë  botën e ndihmon me Sekularizëm, komunizëm, laicizëm, kurse me këmbën tjetër ndihmon (hasha) fenë e Zotit në tokë. Të gjitha këto janë besime të kota EZOTERIKE, dhe kjo do të zgjasë derisa ata nuk ngopen me atë çka vetë e shpikën.  

 

 - Shoqëria Masonike - ose “Dora e Zezë”

Shoqëria e masonëve e përshkruan veten si një Urdhër që përhap mësime ezoterike jo dogmatike dhe progresive me ndihmën e simboleve dhe ritualeve. Paraqiten nga jashtë me fytyrë bamirësie e cila punon drejt progresit të njerëzimit dhe humanitetit.

 

Kjo është një paravanë publikë, por, në fakt është një organizatë terroriste e quajturë “Dora e Zezë” e cila dominon në botë në mënyrë “sekrete” pas çdo ngjarjeje komplotiste si shembull në : shantazhet, provokacionet, skandallet, atentatet, puçet, luftërat botërore etj.

 

Simbolet e Masonëve : Kryqëtar Sionist “Kompasi Falus” dhe “Vizorja Çalus”

 

E shfaqur më vitin 1717 në Londër, kur katër grupe lozhash të vogla u bashkuan, si shoqëria “Franc-Maçonnerie” është strukturuar me kalimin e shekujve rreth një sërë ritesh dhe traditash gjë që ka çuar në krijimin e një sërë bindjesh destruktive. Mendohet se kreatori i kësaj organizate terroriste “Dora e Zezë” është Adam Vajshaupti-çifutë. Në lozhat masonike përdoren rituale dhe simbole gjatë zhvillimit të mbledhjeve, ku më të njohurat nga këto simbole janë dy pikat, kompasi (-Falus) dhe vizorja trekëndore (V-Çalus). Domethënia e tyre kapet po të depërtosh në thellësi të sekretit maso-nik. Kërkimi i tyre ka qenë gjithnjë për masonët një motorr për veprimet e tyre si parim në traditën e bindjes, ”Ne jemi trashëgimtarë të burrave () dhe të grave (V) që kanë përmirsuar njerëzimin”. Shenja  , simbol i njohur sikur therëse, paraqet agresion dhe burrëri (Superioritet), simbol i cili sot e kësaj dite përdoren në Forcat e Armatosura te financuara nga Masonet, tek epoletat e uniformave, tanksat, avionat dhe marina detare. Kurse simboli V, është femërore dhe është plotësisht e kundërta e saj (butësia - Inferioriteti). 

    

FALUS” tek mburojat antike të Ushtrisë Spartake pagane dhe tani po e njëjta shenjë paraqitet tek Ushtria e sotme bashkëkohore sioniste krishtero-hebreje

 

Këta simbole “Piramidale” u morën nga besimet e hershme pagane. Me bashkimin e dy simboleve një mbi një, fitohet simboli i  “Yllit Gjashtë Këndor”, simboli i mirënjohurë i “Çifutëve Sionist”. Një bashkim siç do të kishin dashur Paganët. *Simboli i formës FALUS paraqetë “Piramidat Egji-ptiane” përsosmëri në ndërtim të punuara nga skllevërit egjiptianë për Fara-onat.

Njoftim: Hebrejtë haham, gjithmonë preferojne si stil te jetojnë në getotë Trekëndore - ., mes tre qyteteve, tre lagjeve etj...

Po ai Simbol vërehetë edhe në banknotën një dollarshe të SHBA-së. Në anën e majtë vërehet piramida (), dhe në anën djathtë shqiponja kra-hapur (V), kurse mbi kokë të saj simboli “Ylli gjashtëkëndor” i jehudëve.

Masonët thonë: ”Simbolet janë gjuha unike të cilët na ndihmojnë të kuptojmë të kaluarën tonë”!

  

- Origjina legjendare            

 

Edhe pse të ashtuquajturat “llozha” të masonëve janë shfaqur me fytyrën e vërtetë në shekullin e XVII gjatë kohës së Revolucionitë FrancezEcosse, origjina e tyre historike implikon edhe një origjinë legjendare dhe simbolike më të lashtë. Masonët e parë e lidhnin simbolikisht këtë origjin mitike me origjinën e vetë masonerisë (domethënë me origjinën e artit të ndërtimit, që do të thotë: Muratorë=Mason (ndërtues) në formë piramidale.

 

Në fund të shekullit XVIII, me rizbulimin e Egjiptit antik nga perën-dimorët, natyrshëm këto rituale malonike e zhvendosën origjinën simbolike në epokën e ndërtimit të piramidave, gjegjësishtë në qytetin “Kaballa ku ishte e vendosur tempulli për klerikët më mohues dhe satanistët më të spika-tur të Egjiptit për nga magjitë. Në mesin e shekullit XI-X të romantizmit, me rastin e rizbulimit të trashigimisë së Mesjetës, miti masonik përforcoi refe-rencat me ndërtimin e katedraleve Gotike Trekëndore – dhe shesheve të qyteteve etj.

Shumë filozofë dhe shkencëtarë të njohur botërorë janë bërë anëtarë të masonerisë dhe “shoqërive sekrete”. Kjo shoqëri konsiderohet në praktikën e saj shumë e rezikshme. Masoneria përdorë metoda të ulta për të eksploruar problemet jetike me një sistem që nuk mund të zbulohet. Ajo është zhvilluar në një bazë për t’i luftuar fetë dhe persekutimeve moralo-familjare.

  

 - Shoqëritë sekrete më të famshme

 

Shoqërit sekrete kanë shërbyer gjithnjë si burim konspirativ që pre-tendojnë në një qëllim, i cili është ai i udhëheqjes së botës. Masonët tani dis-ponojnë me “Ushtri më të Sofistikuar në Botë”, e cila me një sy teknike (satelit) kontrollonë tërë botën. Poashtu ata kontrollojnë “Bankat Botërore-Kapitalin” bashkë me të, edhe “Pushtetet Botërore”. Masonët, disponojnë me një “Kapital të Pamoralshëm” të ndrydhur nga nevojtarët e tyre.

Është koha kur ata do t'i shfaqen haptazi botës duke proklamuar sundimin e tyre në “Ajër, Tokë dhe Ujë”, me Pushtet të pakontestueshëm të ngjajshëm me të ashtuquajturin “Mbret të Magjisë Sollomon”, siç e quajn hebrejët.  Ata Pushtetin do ta kurorëzojnë me ndërtim të “Pallatit të Dytë të Sollomonit” të shumë pritur, në Jerusalem. Prej këtu rrjedh baza e “Filozofisë Kabaliste Masone - DEXHALIZMI”, që me mish e shpirt mundohen ta arrijnë sot në botë. Që kur u dëbuan hebrejët nga vendlindjet në kohën antike drejtë Babilonisë, atje arritën shkallë të lartë në astronomi dhe magjistari duke përfituar për vete edhe Mbretin e Babilonisë, kurse pas shpine drejtonin komplotet me vrasje të profetëve. Gjë që vazhdonë deri më sot. Thuhet: ”Nëse Faraoni vdiq, Faraonizmi nuk vdiq. Edhe Musai as. vdiq, por Musat nuk kane vdekur”!

 

Studentët e University of YALE “Skull and Bones” para kafkës së njeriut me dy eshtra të kryqëzuar * Kompasi dhe Këndori brenda me shkronjen “G” GAY simboli i Masonëve

 

Disa shoqëri sekrete janë tashmë të njohura dhe vazhdojnë të vep-rojnë prej më gjatë se një shekulli. Edhepse anëtarët e shumë prej tyre janë të njohur, ritet dhe ajo çfarë ndodh në takime nuk bëhet asnjëherë publike. Një prej shoqërive sekrete më të famshme është ai i Skul and Bones”. Urdhri i “Skul and Bones” është një shoqëri e Universitetit të Jeilit, motoja: Urim V’Tumim (Hebraisht) - drita dhe e vërteta, dhe fillimisht njihej si “Vëllazëria e Vdekjes”. Është një prej shoqërive sekrete studentore më të vjetra në SHBA. Është themeluar në vitin 1832 dhe anëtarësimi është i hapur vetëm për pak njerëz të elitës. Anëtarët takohen çdo të enjte dhe të diele në një ndërtesë që e quajnë “Varri”.

  

Gazetat amerikane publikuan njerëzit Masonier të cilët nuk duhet votuar kurrë siç janë Barak Obama, Hilari Klinton, Xhon Mekejn etj...

 

Universiteti i Jeilit është instituti i tretë më i vjetër i edukimit të lartë në SHBA. Veçanrisht të njohur janë shkolla deridiplomike Yale College dhe Yale Loë School, secila veç e veç ka nxjerrë një numër të kryetarëve Ame-rikan dhe udhëheqësit e jashtëm të shtetit. Gjithashtu i rëndësishëm është Yale of Drama prej ku kanë dalë aktorë të dalluar të Hollywood dhe Brodway.

 

Dy presidentët Bush kanë qenë anëtarë të kësaj shoqërie, kur studi-onin në Jeil, si dhe një sërë emrash të tjerë njerëzish të famshëm e të pushtetshëm. Kur një person arrin në gradën e tretë quhet “Master Mason”. Kjo përfshin shumë referenca ndaj simboleve arkitekturore, siç është kompasi dhe katrori. Ato i referohen zotit si “Arkitekti i madh i universit”. Në vitin 2001 tre të diplomuar të Jeilit publikuan raportin për ngulitje të liberalizmit të tepruar dhe shkatërimin e krishterimin, poashtu përshkruan detajisht lidhje të Jeilit me skllavëri. 

Një tjetër shoqëri sekrete e njohur është ajo e Kalorësve Templlar. Kalorësit Templlar janë një degëzim i masonëve dhe nuk kanë lidhje direkte me Kalorësit Templlar origjinalë, një grup ushtarak fetar i formuar në shek. XII. Anëtarët e kësaj shoqërie nuk pretendojnë lidhje direkte me vëllazërinë mesjetare, thjesht një huazim simbolesh. Anëtari i tij duhet të jetë Mjeshtër mason kristian. Disa Mason insistojnë se disa rite masonike kanë influencë direkte nga templlarët.                                                                                                                                          

 

Në Ritualet dhe simbolet sekrete të tyre fshihet një vendtubim i homoseksualëve. Praktikat e tyre janë të njohura publikut, por, askush s’guxon të zbulojë diç për ta, sepse mënjëherë i’a fshijnë flamën. Ka shumë komplote dhe skandale të masonëve që kanë punuar për luftë nxitjetë fetare me përmasa botërore etj.  Ka disa që mendojnë se masoneria është vetëm një rrjet i madh social i ndërtuar për interesin dhe progresin e njerëzisë dhe të shoqërisë. Ata e shpallin veten gjithashtu kundër racizmit dhe armiqve të demokracisë, janë për lirinë absolute të koshiencës që garantohet nga laiciteti i institucioneve me devizën e Republikës së Francës “Liberte-Egalite-Fraternite” (Liri-Barazi-Vëllazëri)!!!?  

 

 “8  PROTOKOLLET SIONISTE”

 

1. Politika në asnjë mënyrë nuk mund të jetë në pajtim me moralin. Sundimtari i cili është i kufizuar me norma morale nuk mund të jetë politikan i mirë. Ai nuk mund të jetë stabile në fronin e tij. Por, duhet shfrytëzuar metodën Makiaveliste.

2. Duhet zgjidhur kryesues zbatues, të cilët në vete kanë prirje për robërim.

3. Të shtypen të drejtat e institucioneve të trilluara, gjithë ajo që quhet “të drejtat e njeriut” ekziston vetëm si ideal dhe është e pamundur të realizohet në vepër.

4. Llozhat Masoniane (Forcë e Fshehurë) në pushtet janë aktualë, dhe gjithmon do të mbesin të pakuptueshme për njerëzimin.

5. Mbjellja e përçarjes (fitnes-hutisë) dhe ndasi në botën jo çifute në mes çdo individi dhe çdo populli duke përhapur ekstremizëm fetar dhe nacional. Kështu asnjë pushtet nuk do të gjejë mbështetje në pushtetet fqinje nëse do të ftojë ata në ndihmë kundër nesh. Asnjë qeveri nuk mund të lidhë asnjë marëveshje, e që të mos kemi qasje në të në mënyrë të fshehtë.

6. Dobësimi i prodhimtarisë në botën “jo çifute” do të ndihmojmë dashurinë ndaj luksit dhe çdo argëtimi, duke mbjellur anarki dhe duke u ndihmuar atyre të bëhen të varur nga mjetet dehëse dhe drogat.

7. Në mbarë Evropën të përhapen konflikte, tensionime dhe armiqësi të ndërsjellë. Të përdoret plot dinakëri dhe prapësi në negociatat dhe lidhjes së marrëveshjeve, por në opinion do ta predikojmë të kundërtën në mënyrë që të prezentohemi si të besueshëm dhe të përgjegjshëm.

8. Parolla jonë do të jetë “LIRI, VËLLAZËRI, BARAZI“. Ne kemi pretensione të paskajshme, jemi të pangopur. Jemi hakmarrës dhe të pamëshirshëm. Urrejmë dhe urrejtja jonë nuk shuhet kurrë. “Ne jemi burim i terrorizmit të pafund“, duke përgatitur në botë Komplote, Revolucione, Puçe, Skandale etj.   

 

                                        SUNDIMI  SEKRET  I  BOTËS

Para më shumë se një shekulli mendimtarët, udhëheqësit dhe shkrimtarët kanë zbuluar se ekziston ”Sundimi Sekret” i cila udhëheq të gjitha lëvizjet politike dhe ekonomike, mirëpo nuk dinin kush është prijësi suprem i saj.

 

Disa anëtar të kësaj qeverie kanë pranuar se në botë nuk sundojnë kryetarët dhe ministrat që shihen mirëpo njerëzit që edhe kryetarët nuk i njohin. Lamartini konfirmon se ekziston një dorë e fshehur e cila qeverisë botën.

Mazini i kishte deklaruar Doktor Brindestonit : Ne dëshirojmë ta pushtojmë çdo rrezik, e posaçërisht rrezikun e padukshëm i cili na ka shtypur të gjithëve. Askush nuk e di dhe askush nuk e ka zbuluar dot. Kjo është ”Dora e Zezë” (dita e shtunë hrbreike) e cila ka planifikuar aq shumë komplote dhe revolucione, gjakderdhje dhe vuajtje dhe akoma vazhdon së planifikuari.

Ekzistonë organizata botërore çifute, si ajo në fillim të shekullin XX, me 300 anëtarë çifutë. Sistemi i pushtetit është diktatorial, autokratik dhe të gjithë punojnë në vendosjen e pushtetit mbi botën. Kjo organizatë nuk heziton nga vrasjet e çfarëdo personi përgjegjës i cili refuzon bashkëpu-nimin, ose paraqet vetëm një pengesë në rrugën e realizimit të planeve të tyre. Ajo është aq e fortë sa mundet për një moment të vendosë çdo mjeran në postin e prijësit më të fuqishëm dhe e kundërta.

Adam Vajshaupt këtë detyrë e ka kryer në majin e vitit 1776 (themelimi i SHBAve). Plani i hartuar kishte për qëllim rrënimin e të gjitha qeverive dhe besimeve ekzistuese botërore. Këtë do ta realizojë me ndarjen e popujve në pakte kundërshtare fetare të krishterë, të cilët do të luftojnë vazhdimisht për shkak të një sërë problemesh, prej cilëve do të lindin: urrejtja e shtuar fetare, racore dhe ngecja e të gjitha mëny-rave të bashkëpunimit politik dhe ekonomik.

Në plan është theksuar se këto pakte duhet të armatosen ashtu që të jenë të aftë në çdo moment të krijojnë incidente për shkak të cilëve paktet e theksuara do të luftojnë ndërmjet tyre, duke dobësuar kështu qeveritë kombëtare dhe organizatat e tyre fetare. Në vitin 1776, Vajshaupt themeloi organizatën ”Bartësit e Dritës” (The ILLUMINATI). Ky emërtim është nxjerrë nga shprehja (Lucifer-djalli), përmes së cilës do të realizohen planet e tij djallëzore. Me gënjeshtra dhe duke sqaruar se qëllim i tij është formimi i një pushteti të vetëm në botë prej dijetarëve më të shquar të botës, nga fusha e letërsisë, shkencave të natyrës, shkencave humane, ekonomisë dhe industrisë (Marksi, Frojdi, Ajnshtajni, Pikaso etj.).

Më pas ka organizuar tubimin më të Madh të Masonëve në lindje me qëllim të formimit të një bërthame të fshehtë të udhëheqjes për planin e ri, duke përdorur miton me para dhe atë seksuale, për t’i përvetsuar personat me funksione të rëndësishme dhe me peshë në të gjitha qeveritë dhe fushat e aktivitetit njerëzor. E gjithë kjo duhej të arrihet përmes kanosjeve me dështim politik, bankrotim, që të bëhet viktimë e skandalit publik, kanosjes me persekutim ose vrasje të tij dhe njerëzve më të dashur. Të gjithë profesorë universitar Illuminatët duke ua orientuar vëmendjen e tyre në  internacionalizëm, ashtu që tërë procesi edukativo-arsimor t`i përshtatet çështjes së GLOBALIZMIT. Ndërmarrja e aktivitetit me qëllim të sun-dimit të të gjitha mediumeve relevante të botës, në veçanti atyre elek-tronike, ashtu që çdo ditë të jenë në pozitë të ndërtojnë opinionin publik duke nxitur frikë të vazhdueshme tek konsumentët e vet dhe duke ofruar qeverisjen Internacionale si alternativë të vetme, për zgjidhjen e të gjitha problemeve të botës.

Adam Vajshaupt është me origjinë çifute, është hallkë e cila e lidh me Prijësin me ithtarët e tij ose mik i ngushtë apo përfaqësues i tij personal para pasanikëve çifutë Rotshildëve dhe Rokfelerëve që i ka inkuadruar në orga-nizatat të fshehta-Masone, kurse fillimi i ndërthurjes së rrjetit të saj të gjërë lidhet me vitin 1776 kur satani i mallkuar me emrin Adam Vajshaupt organizoi Illuminatët me qëllim të komplotit kundër të krishterëve (të së dielës). Dihet se, madje, edhe Vatikani është anëtar i secilës organizatë të zezë apo të bardhë në botë dhe kjo tregon mjaft sesa thellë ka depërtuar ndikimi Masonian-Çifut në të gjitha poret shoqërore dhe është tregues i fuqi-shëm për atë sesa larg ka arritur Dora e Fshehtë”. Kjo dorë ka qëndruar prapa vrasjes së Papa Zhan Polit - I, më 29 shtator të vitit 1978.

Komunizmi i pa fe nuk është diç tjetër, pos fëmijë i Judaizmit. Gjersa në judaizëm gjithçka përfundon me vdekjen, edhe komunizmi qëndronte pas kësaj doktrine.

Rruga e vetme për vënie të kontrollit mbi joçifutët në SHBA ishte imponimi i pushtetit ndaj të dy partive kryesore politike (Është e ditur se presidentët amerikanë janë të udhëhequr nga dora e fshehtë çifute porsi robërit e bindur ndaj zotëriut të ashpër, duke filluar nga Tomas Xhefersoni, pastaj tek Trumani dhe pasardhësitë e tyre).                                  

...Botëkuptimet në të gjitha libratë të Historisë, janë përplotë me recidiva ngjarjesh dhe ndodhi të pa qena, thënie të pa thëna... Dhe të gjitha këto maskarada të bëra si gjithmonë nga ata të cilët po i kanë bërë këto zullume pa fije turpi, pa frik nga Zoti, që më pas po ata të njëjtit të derdhnin lot krokodili.

“Thuaj : “O e fshehët ju atë që keni në krahëroret tuaj, o e shfaqët haptazi, Allahu atë e di”. (Ali Imran 29)

“Zoti ynë, na i falë gjynahet tona dhe lëshimet në punët tona dhe na i forco këmbët (në luftë), e ndihmona kundër popullit jobesimtar”! (Ali Imran 147)

“Puno për këtë botë, aq sa do të jetosh në këtë botë! Bindju Allahut aq shumë sa ke nevojë për të! Vepro gjynahe vetëm aq sa mund të arrish të durosh Xhehennemin”. (Hadisi Sherif)

Autori thotë : “Kjo dynja është mall pazari, kurse ahireti do të jetë xhann pazari”.

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme