Rreze drite

 
Kur trishtimi të mbulojë,
mos e mbaj atë mbi shpinë,
Rri një cast, mirë mendo,
...
e pastaj flake mërzinë.

Nuk fitoi gjë pesimisti
As ai që pafund shpresoi,
Burrë u tregua ai
Që castin mirë shfrytëzoi.

Jeta e tillë është
Natë dhe ditë brenda i ka,
E ëmbël, e hidhur, e njelmët
Ti je aktori protagonist i saj.

Mos shiko gjithmonë terr
Se mëngjesi po afron,
Nata e zezë do ikë
Dielli dhe pak, e vezullon.

Jeta është një shans
Që nuk të ipet përsëri,
Nëse nuk e shijove parin,
C'te duhen ty dy?


RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme