Taksat dhe Ibn Halduni

Presidenti 40-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Ronald Reagan deklaroi shkëlqyeshëm në një citat në New York Times në vitin 1993, ku thotë:

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme