RRJEDHIMET E SUNDIMIT OSMAN NDËR SHQIPTARË NË PRIZMIN E PLURALIZMIT KRITIK
Rrjedhimet e sundimit osman ndër shqiptarë duhet të vlerësohen nga aspekti i legjitimitetit të vetë Perandorisë Osmane në skenën e historisë dhe nga ndikimi që ajo pati në fatet demografike, territoriale, fetare, politike e kombëtare të shqiptarëve, të cilët nuk qenë të vetmit që iu ekspozuan atij sundimi, por qenë ata që përfituan bukur shumë prej tij.
Burimi: https://web.facebook.com/notes/milazim-krasniqi/rrjedhimet-e-sundimit-osman-nd%C3%ABr-shqiptar%C3%AB-n%C3%AB-prizmin-e-pluralizmit-kritik/1403461389770738/


RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme