Ç’ka thënë Gëte për Kur’anin

Ç’është pranimi? Gëte pranon se cilido intelektual që e lexon njëherë Kur’anin, do të konstatojë se ai është godinë aq e fortë, sa që çdonjëri duhet të nënshtrohet para tij.

Prostesta i është drejtuar kristianëve: Përfaqësuesit e ideologjisë kristiane u paraqitën me parullat se popullin dëshirojnë t’ia afrojnë Zotit, por pasi që i adhuronin epshet dhe pasionet e veta, vetëm kanë imagjinuar se njerëzit po i shpiejnë drejt Krijuesit të tyre. Njerëzit i kanë larguar nga libri i Zotit, dhe se tërësisht kanë lajthitur.

Paralajmërimi i gëzueshëm për muslimanët: nuk do të vonojë shumë dhe ligjet e dispozitat e muslimanëve do të sundojnë mbi botën. Tashmë llampadarët e fshehtësive të Kur’anit janë ndezur mbi njerëzinë.

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme