Kosova - vendi më sekular nga të gjitha shtetet islamike

Vendi më sekular nga të gjitha shtetet islamike, Kosova është aq proamerikane, sa që 11 shtatori shënohet si ditë pikëllimi, aq sa është shndërruar 4 korriku në ditë feste.”

Ajo pohon se pas rrënimit të kullave binjake në Njujork “nuk mund t’i shikonte femrat të cilat bartnin shamia”. … Ndjeja një valë të madhe të urrejtjes sa herë shihja madje edhe simbolin më të vogël të islamit. …”.

Por, pas kalimit të kohës, ajo bën koment dhe thotë se “unë rreziqet më të mëdha i shoh duke na ardhur nga vetvetja, sesa nga lindja. …”.(Zëri, Prishtinë, shtator, 2002).

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme