Drejtor i xhamisë dhe i Qendrës së Studimeve Islame në Granadë

Në periudhën prej 20 viteve mëson Kur’anin dhe shkencat islame, medhhebin malikij dhe gjuhën arabe.Disa mandate ka qenë kryetar i Bashkësisë Islame në Spanjë.’ Është redaktor i PAIS ISLAMICO, gazeta e parë islame në gjuhën spanjolle dhe drejtor i Shtëpisë Botuese Kutubia.

Është themelues dhe drejtor i Qendrës Shkencore Islame të themeluar në maj të vitit 2002, me seli në Xhumeir në Dubaj, Emiratet e Bashkuara Arabe.

Mendohet se në Spanjë sot ka rreth një millionë muslimanë, shumica e të cilëve janë emigrantë nga Afrika veriore dhe perëndimore, më pak nga Lindja e mesme. Prej tyre janë rretj 50.000 muslimanë spanjollë, të cilët e kanë pranuar islamin gjatë 30 viteve të fundit. (Glas Islama, nr. 107/2005, Novi Pazar, fq. 8-9).RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme