Ibn Tufejli ( - 1185)

Ibn Tufejli

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 12 Shkurt 2020, 14:56Shkruan: Nexhat Ibrahimi

IBN BAXHA ( - 533)

Ibn Baxha - Avempace

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 12 Shkurt 2020, 14:55Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Ibn Rushdi (1126-1198)

Ibn Rushdi -Averroesi

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 12 Shkurt 2020, 14:54Shkruan: Nexhat Ibrahimi

El-Gazali (1058-1111)

Gazali

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 12 Shkurt 2020, 14:53Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Ibn Sinai (980-1037)

Ibn Sinai - Avicena

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 12 Shkurt 2020, 14:52Shkruan: Nexhat Ibrahimi

El-Farabi (872-951)

Farabi

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 12 Shkurt 2020, 14:51Shkruan: Nexhat Ibrahimi

El-Kindiu (801 - 970)

Kindiu

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 12 Shkurt 2020, 14:50Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Përmasat tejkohore dhe tejhapësinore të Betejës së Bedrit (غزوة بدر)

Përmasat tejkohore dhe tejhapësinore të Betejës së Bedrit

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 12 Shkurt 2020, 14:47Shkruan: Nexhat Ibrahimi

INDIVIDUALIZMI, SHENJË / VRRAGË E KOHËS SONË

“Diploma është gjysmake nëse në vetvete nuk ka edhe edukimin!”

Vazhdo leximin!

E Premte, 19 Korrik 2019, 20:40Shkruan: Nexhat Ibrahimi

NEW AGE, SFIDË E /PA/NJOHUR E EPOKËS PASMODERNE

Pasmodernizmi është periudhë që shquhet me specifika si rebelizmi karshi çdo gjëje që është moderne.

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 18 Maj 2019, 00:42Shkruan: Nexhat Ibrahimi

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme