Pushkini, ashtu si nuk e njohim![1]

"Unë punoj për lavdi të Kur’anit”

Vazhdo leximin!

E Hënë, 21 Gusht 2017, 13:11Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Leximi te muslimanët, virtyt apo bezdi

- Me rastin e Natës së Kadrit, Natës së leximit -

Libri është për mendjen atë çfarë dritarja është për shtëpinë”

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 12 Gusht 2017, 09:05Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Futbolli, sport relaksues apo ritual satanik!

Futbolli do të shohim nuk është i rastit, por çështje e planifikuar mirë nga grupe të caktuara, është çështje e iluminatit, e grupeve masoniste, shoqërive sekrete, të cilat qëndrojnë thuajse pas çdo ndryshimi në botën aktuale dhe përfitojnë nga fatkeqësitë e popujve dhe rajoneve.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 25 Qërshor 2017, 19:32Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Hilja ndaj imamëve (Përse abuzohet me imamët?)

Richard Peppiatt â

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 7 Qërshor 2017, 21:40Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Porositë nga surja Jusuf

Nga vepra: Nexhat Ibrahimi, Universi i Jusufit a.s., Logos-A, Shkup.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 8 Maj 2017, 22:30Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Karakterizimi i personazhëve në suren "Jusuf"

Nga vepra: Nexhat Ibrahimi, Universi i Jusufit a.s., Logos-A, Shkup.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 8 Maj 2017, 22:28Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Ndikimi i kaptinës kur’anore ‘Jusuf’ në kulturën dhe qytetërimin islam në hapësirën gjithëshqiptare

Krijimtaria shqiptare e proveniencÃ

Vazhdo leximin!

E Hënë, 8 Maj 2017, 21:23Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Përhapja e Islamit në Bosnjë dhe Hercegovinë

Islami nuk ishte risi në Bosnjë sepse ishte aty edhe më herët, por ai sidomos u bë i pranishëm me ardhjen e osmanlinjve në Ballkan dhe Bosnjë.

Vazhdo leximin!

E Martë, 17 Maj 2016, 15:47Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Muslimanët e zbuluan Amerikën para Kolumbit

Si arritën muslimanët në Amerikë para Kristofer Kol¬umbit? Përse u hesht me shekuj ky fakt para le-xu¬e¬sit? Pastaj, ku janë këta muslimanë sot?

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 30 Janar 2016, 21:55Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Alija Izetbegoviqi (Pikëpamje nga jeta, vepra dhe idetë)

“Kush është indiferent ndaj Alisë, pas takimit me të, bëhet simpatizues. Kush është simpatizues, bëhet tifoz. Nëse tashmë ka qenë tifoz, bëhet fanatik.” (Abdullah Sidran)

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 2 Dhjetor 2015, 17:02Shkruan: Nexhat Ibrahimi

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme