U zbulua sekreti misterioz i fëmijës në foto!!

U zbulua fotoja sekrete që simbolizonte bujarinë, modestinë dhe dashurinë që ndjente rahmetli Alija Izetbegoviq ndaj popullit të tij.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 26 Gusht 2012, 14:29

Intervenimi humanitar në Turqi

Luftë e pakompromis në ndihmë viktimave të luftës së Siri

Vazhdo leximin!

E Premte, 10 Gusht 2012, 20:50

Gjenocidi ndaj muslimanëve në Mijanmar (Burma)

Sipas të dhënave të KB Rohingja muslimanët e Mijanmarit (Burmës) janë pakica kombëtare më e rrezikuar në botë. Ata po vriten nga aparati shtetëror, të ndihmuar fortë nga feja budiste. Nuk dihet numri i të vrarëve, meqë shteti nuk lejon depërtimin e mediave botërore dhe organizatave joqeveritare.

Vazhdo leximin!

E Enjte, 9 Gusht 2012, 11:12Shkruan: Nexhat Ibrahimi

Fondamentalistët e krishterë planifikojnë t’u mësojnë fëmijëve në shkolla gjenocid

Evangjelizmi në shkolla i Good News Club ka kohë që po shkel ndarjen e kishës nga shteti. Tani ata po justifikojnë vrasjen e pabesimtarëve.

Vazhdo leximin!

E Martë, 5 Qërshor 2012, 06:16Shkruan: Katherine Stewart

A është ky libri që mund të zhdukë përgjithmonë krishtërimin?

Është arritur në përfundimin se ai mund të jetë shkruar nga dora e vetë Barnabës, një pasardhës i Krishtit.

Vazhdo leximin!

E Premte, 25 Maj 2012, 14:56

Kuvajti fton 16-vjeçarin shqiptar: Di përmendësh 600 faqet e Kuranit

Nuk është i mirë vetëm në Kuran, është nxënës i dhjetës dhe në lëndë të tjera.

Vazhdo leximin!

E Premte, 4 Maj 2012, 16:38Shkruan: Entela Resuli

Deklarate publike

Të gjitha medieve të Prizrenit

Vazhdo leximin!

E Premte, 4 Maj 2012, 16:22Shkruan: Këshilli i Bashkësisë Islame ne Prizren

Fritz Neumark: Përse europianët nuk i duan turqit ?

I dalur në një sheti/udhëtim në Boğaziçi me studentët e tij, profesori me origjinë gjermane Fritz Neumark i Universitetit të Stambollit (Istanbul Universitesi), është pyetur nga studentët: “Profesor, përse europianët nuk na duan ne?” Profesori u ishte përgjigjur kësodore

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 14 Mars 2012, 20:40

Kombet e Bashkuara: “Komedia Hyjnore” të hiqet nga shkollat, fyen Muhamedin a.s

Komedia Hyjnore ironizon të gjitha fetë monoteiste, si krishtërimin ashtu dhe islamin.

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 14 Mars 2012, 19:45

“Logos – A” sjell 55 më të mirat e fjalës së shkruar

Gezata KOHA, Maqedoni

Vazhdo leximin!

E Enjte, 10 Nëntor 2011, 20:21

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme