Miku i mire njihet ne momente te veshtira

(Ekskluzive për vizitën e Erdoganit)

Ecja nëpër qytetin tim, rrezet e diellit të nëntorit që i përngjanin ngrohtësisë së qershorit më shoqëronin, era e lehtë valëvite dy flamuj që kishin zbukuruar sheshet dhe rrugët kryesore të kryeqytetit tim, kjo atmosferë më bën të kuptojë që një burrështetas po e viziton vendin tonë.

Vazhdo leximin!

E Hënë, 8 Nëntor 2010, 16:34Shkruan: Afrim Jusufi

Veshkat, trajtimi dhe kurimi

Veshkat janë organe çift, të vendosura në të dy anët e shtyllës kurrizore, menjëherë poshtë kafazit të kraharorit. Në brendësi të secilës veshkë, ndodhen rreth një milion struktura të vogla, të quajtura nefrone, të cilat bëjnë të mundur filtrimin e gjakut. Dëmtimi i këtyre neuroneve, çon në shfaqjen e sëmundjeve të veshkave. Në përgjithësi, ky dëmtim, zhvillohet në mënyrë të ngadalshme dhe të fshehtë në vite, çka sjell shpesh një diagnostikim të vonshëm të këtyre sëmundjeve

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 3 Nëntor 2010, 15:28Shkruan: Sabri Selmani

Faltore për muslimanët në Klinikën Universitare ne Shkup

Me faljen e dy rekateve namaz, ministri i Shëndetësisë Bujar Osmani, zyrtarisht lëshoi në përdorim faltoren myslimane në Qendrën klinike të Shkupit.

Vazhdo leximin!

E Enjte, 28 Tetor 2010, 15:55Shkruan: Nevzat Mamuti

UNË JAM MUSLIMANE

Zonja Lauren Booth e pranoj Islamin.

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 27 Tetor 2010, 15:41Shkruan: Mexhid YVEJSI

Filmi dokumentar “Shtatë ditët dhe shtatë qiejt e namazit”

U shfaq filmi dokumentar “Shtatë ditët dhe shtatë qiejt e namazit”

Më 15.10.2010, në kinemanë ‘’ABC’’ në Prishtinë, u shfaq filmi dokumentar i Fatmir Mujes “ Shtatë ditët dhe shtatë qiejt e namazit’’, realizimi i të cilit ishte mbështetur nga Bashkësia Islame e Kosovës.

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 16 Tetor 2010, 06:18

Përkujtim për Prof. Fet’hi Osmanin

Dr. Muhamed Fet’hi Osman

(1928-2010)


Përkujtim për Prof. Fet’hi Osmanin

Vazhdo leximin!

E Shtunë, 18 Shtator 2010, 12:01Shkruan: Dr. Ismail Bardhi

Obama telegram Topit me rastin e Fiter Bajramit

http://www.gazetastart.com/fotolajm/barak_obama1.jpg

Vazhdo leximin!

E Martë, 14 Shtator 2010, 19:46

Urimi i Myftiut të Kosovës Mr. Naim Tërnava me rastin e Fitër- Bajramit

www.bislame.net

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës

Prishtinë, 8 shtator 2010
Shërbimi për informim

Adresa: rr. “Bajram Kelmendi” nr. 84, 10 000 Prishtinë

tel.& fax: +381 38 224 022; 224 024

Vazhdo leximin!

E Mërkurë, 8 Shtator 2010, 13:06

Promovohet kompleti i vepres së Imam Vehbi Ismailit

Të mërkurën, më 25. 08. 2010, në ambientet e Asociacionit për Kulturë Edukim dhe Arsim (AKEA), Prishtinë, u bë promovimi i kompletit të veprës së dijetarit, humanistit dhe patriotit të shquar shqiptar Imam Vehbi Ismaili, i cili pjesën më të madhe të jetës së tij e kaloi në SHBA.

Vazhdo leximin!

E Premte, 27 Gusht 2010, 03:34Shkruan: Blerim Halili, Prishtinë

Ministri italian, Alfredo Maiolese: Shqipëria hyn në BE si vend mysliman

Alfredo Maiolese konvertoi besimin në islam, vizitë xhamive për Ramazan

"Islami është vlerë për Shqipërinë dhe Europa duhet ta pranojë Shqipërinë pikërisht për këtë". Kjo deklaratë i përket ministrit italian në Parlamentin Botëror të Shteteve Për Siguri dhe Paqe, Alfredo Maiolese, i konvertuar në mysliman.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 22 Gusht 2010, 21:21

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme