Të sigurojmë pasardhës të shëndoshë e të lumtur

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيِمِ

Të respektuar miq nga Bashkësia Islame,
I nderuar koordinator me bashkëpunëtorë,
Të respektuar prindër,
Ju maturantë të tjerë dhe sidomos,
Ju klasa ime e respektuar,
Es-Selamu alejkum!

Vazhdo leximin!

E Hënë, 19 Maj 2014, 16:19Shkruan: Nexhat Ibrahimi

QËNDRIMI I PRESIDENTES I PAPËRGJEGJSHËM DHE KUNDËRKUSHTETUES

DEKLARATË PËR OPINION

Prishtinë, 24 tetor 2013

Vazhdo leximin!

E Enjte, 24 Tetor 2013, 16:50

Gazetarja e vdekur në Egjipt

„Habiba, të lutem më thuaj, a je mirë“?

Vazhdo leximin!

E Premte, 16 Gusht 2013, 08:14

A PO BËN ‘BOTA SOT’ FUSHATË ANTIISLAME NË DIASPORË?

Bota Sot nuk kursehet as nga akuzat dhe shpifjet ndaj hoxhallarëve për kinse tradhti ndaj vendit dhe servilizëm ndaj pushtuesve.

Vazhdo leximin!

E Enjte, 15 Gusht 2013, 06:55Shkruan: Sedat Islami

Lufta në Siri, luftë kundër regjimit brutal

Konflikti në Siri po shikohet nën thjerrëzën e një lufte religjioze, aty nuk bëhet luftë qytetare ndërmjet Sunitëve, Alevitëve, të krishterëve apo Drusëve, në rend të parë regjimi brutal po e mbyt dhe lufton popullin e tij.

Vazhdo leximin!

E Enjte, 6 Qërshor 2013, 05:58Shkruan: Naxhi Ibrahimi

Familjet muslimane guxojnë të kenë vetëm dy fëmijë

Ligj diskiminues në Birmani

Vazhdo leximin!

E Dielë, 26 Maj 2013, 11:23

Siri: Turqia e akuzon Sirinë për pastrim etnik

Koment i Spiegel Online 08. Mai 2013

Vazhdo leximin!

E Enjte, 9 Maj 2013, 11:30

« Para Verës Siria do të shkatërrohet «

Derisa Bashkësia Ndërkombëtare i mbështet finanziarisht, shumë refugjat shpresojnë për një kthim në vendlindjen e tyre. Ata duhet të adaptohen më këto kushte, që faktikisht janë vetëm të përkohshme.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 3 Shkurt 2013, 07:17

Siri - Lufta për aeroportin dhe pjesë të qytetit

Në disa pjesë të qytetit të Damaskut dhe Halepit përsëri kishte luftime të ashpëra. Para së gjithash luftohet për marrjen e dy aeroporteve. Përmes tyre rexhimi mba furnizimet e tij.

Vazhdo leximin!

E Dielë, 6 Janar 2013, 10:13

Një version i ri, i korrigjuar i Dhjatës së Vjetër

"Një studiues izraelit ka shpenzuar dekada për të korrigjuar tekstin e librit të shenjtë nga gabimet"
&
"Cohen identifikoi 1500 pasaktësi ne Bibel që i korrigjoi në versionin e tij me 21 vëllime"

Vazhdo leximin!

E Hënë, 27 Gusht 2012, 07:00

RSS per kategorine Lajme Shfletuesi i Kur'anit

  • RSS per kategorine Lajme